echipamente si accesorii

electrolizor de sare Intretinere piscina – Electrolizor de sare

 

Electrolizorul salin, o solutie eficienta pentru piscina ta!

Electrolizor de sare produce clor prin electroliza apei sarate, aceasta metoda fiind una dintre cele mai accesibile tehnici de intretinere a unei ape in standarde necesare, iritatiile pielii si ochilor datorate cloraminei fiind astfel eliminate.

 

OzonIntretinere piscina pe baza de ozon

 

Reduce consumul de produse chimice cu pana la 70%!

Prin ClearO3  Razele UV generate produc Ozon din O2 prezent in aer. In mod natural razele ultraviolete produc Ozon din Oxigenul prezent in aer care descompune direct resturile organice prin oxidare.

 

UltravioleteIntretinere piscina pe baza de ultraviolete (UV)

 

ELEKTRA – Echipament dezinfectare cu raze UV!

Tratamentul apei prin UV asigura o apa sanatoasa si cristalina fara sa afecteze pielea, parul si ochii oferind un comfort deosebit. In urma actiunii fizice a razelor UV de tip C nu rezulta reziduri toxice, nici clor sau sare.

 

regulator-digital-de-pHIntretinere piscina – Regulator Digital de PH – PHP

 

Confort si siguranta!

Regulatorul digital de PH-PHP este indispensabil intr-o piscina cu clorizator salin si recomandat in toate celelalte situatii.Controlul PH-ului din piscina proprie este un factor determinant pentru functionarea optima si eficace a ansamblului de dezinfectare a apei.

 

acoperitoare-de-siguranta-automate Acoperitoare de siguranta

 

Protectie pentru piscina ta!

Intr-o gama variata de modele si culori, atat scufundate cat si de suprafata, acestea se adapteaza perfect conditiilor necesare.

 

instalatii de dusInstalatii de dus

 

Pregateste-te sau doar racoreste-te!

Caracterizate printr-un design modern, solid si ergonomic, instalatiile de dus aduc un plus de personalitate piscinei. O gama variata de modele si culori este disponibila pentru a satisface toate gusturile.

 

instalatie inot contracurent piscinaInstalatie inot contracurent piscina

 

Antrenament intensiv in piscina personala!

Utilizand o pompa de inalta performanta, se pot crea diferite intensitati ale fluxului de apei in functie de performanta utlizatorului. Acest echipament se poate integra si in piscinele deja construite.

 

Clorador salino.inddPanouri solare

 

Caldura si energie gratuita!

Prin intermediul panourilor solare, beneficiezi de conditii personalizate la nivelul reglajului de temperatura al apei din piscina.

 

Flitru A2Filtru A2

 

Fiabil si rezistent!

Filtrul A2 are toate caracteristicile necesare pentru functionarea unei piscini de marime medie. O optiune economica cu multe avantaje.

 

Filtru A5Filtru A5

 

Montare laterala pentru acces facil.

Filtrul A5 are un design interior special care mentine constant nivelul patului de nisip garantand un debit de apa uniform. Filtrele de nisip sunt metoda cea mai populara de filtrare a apei.

 

Filtru A10Filtru A10

 

Robustete si calitate intr-un singur echipament.

Fabricat din materiale rezistente carora li se adauga o tehnologie inovatoare cu rol protector, acest tip de filtru este solutia ideala pentru o piscina echipata modern.

 

interschimbator de calduraInterschimbator de caldura

 

Caldura la discretia ta!

Robust, se poate monta si pe perete fiind construit din otel inoxidabil BS316 cu fitinguri din poliamina si set de tuburi din titan. Suprafata de transfer mare, eficienta maxima!

 

pompa de caldura aer apaPompa de caldura aer-apa

 

Compatibilitate si randament demonstrat.

Pompa de caldura AiPool dezvolta din fiecare kW de energie electrica 5 kW de energie calorica, avand unul din cele mai bune randamente de pe piata, in acelasi timp fiind foarte silentioase.

 

pompa de filtrare piscina ESPompa de filtrare ES

 

Putere si anduranta la pret competitiv!

Motorul acestei pompe este instalat fara sa fie in contact cu apa din piscina. Pompa este de tip monobloc combinata cu un cos de filtrare.

 

pompa de filtrare ESWPompa de filtrare ESW

 

Optima eficienta in filtrare!

Electropompa centrifuga autoaspiranta de inalta performanta avand incorporat un prefiltru de mare capacitate. Motorul este complet izolat de apa, fiabil si silentios prevazut pentru piscinele de interior sau rezidentiale.

 

caseta tehnica de suprafataCaseta tehnica de suprafata

 

Protectie si acces rapid la echipamente!

AiPool este pionierul introducerii acestui model pe piata din Spania, dovedindu-se a fi un real succes datorita multiplelor avantaje fata de unul ingropat.

 

caseta tehnica ingropataCaseta tehnica ingropata

 

Solutia cea mai utilizata pentru sistemul de epurare!

Caseta tehnica este indispensabila pentru protectia echipamentelor de filtrare si epurare. In cazul in care exista un spatiu suficient intr-un garaj sau in interiorul casei acesta poate fi folosit in acest scop.